Ten Aard Verlicht OP CITYTRIP

Het thema van de zevende editie van ‘Ten Aard Verlicht’ is: ‘ Op citytrip’. Om groot en klein de kans te geven om mee te doen kan u van 18.00 tot 22.00 uur op stap. We gaan op reis in eigen dorp. We hebben geen auto, trein of vliegtuig nodig.

Allerhande lichtjes wijzen u de weg. Trek er met je familie en vrienden op uit. Onderweg is er vanalles te beleven en val je van de ene verrassing in de andere.

Na 22.00 uur kan u voor een afzakkertje nog terecht in de parochiezaal. Daar zorgt Ron Elly de ganse avond voor de muzikale sfeer. Als je meedoet met ‘Ten Aard Verlicht’ ben je op 1 februari 2020 zeker en vast in een avontuurlijke stemming.

Deelnemen is gratis.
Geniet van deze avond!

PROGRAMMA

18.00 uur: Om groot en klein de kans te geven om mee te komen genieten, starten we om 18u! — Bekijk snel het wandelplan en ontdek onze belevenissen!

Na 22.00 uur: Afzakkertje in de parochiezaal met Ron Elly