Wandelplan en belevenissen

De cijfers op het plan hieronder geven enkel aan waar welke attractie te vinden is. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de attracties aandoet. Je volgt dus je eigen route.

 1. In de kerk staan de Geelse academies garant voor adembenemende muziek en licht
 2. In de voortuin van de pastorij toont de academie voor beeldende kunsten haar talent
 3. In de tuin van de pastorij waant u zich in een Hollands tulpenveld. Honderden tulpen zorgen voor een kleurrijk spektakel en meezingers voor de juiste sfeer
 4. In het parochiecentrum hangt er een Las Vegas sfeertje. Een goochelaar verbaast u er met een simpel spel van balletjes. Ron Elly neemt u mee op een muzikale roadtrip. Hier kan u ook een hapje en een drankje verkrijgen.
 5. Het Zeuntcomité zorgt voor warme chocomelk, frisdrank en Zeunt. Daarbij kan u een lekkere boterham met spek verkrijgen.
 6. Venetië, de stad van carnaval … mooie maskers doen u dromen
 7. Onder een meterslange lichthemel verwelkomt de fanfare Nooit Gedacht u aan het kanaal en toert muzikaal van stad tot stad. Lekkere smoutebollen mogen niet ontbreken.
 8. Het Aards Paradijs verleidt groot en klein. Dieren van allerlei pluimage verschuilen zich in het park van de grot.
 9. De slagwerkers van New Dimension brengen beats uit Londen en Parijs. Okraanse dansers uit Texas linedansen en zorgen voor “bal in’t straat”. Een sneltekenaar uit Montmartre portretteert je in ijltempo. Vlaggetjes wapperen alom. Ondertussen kan u genieten van een lekkere thee met bijpassend koekje uit Marrakesh. Voor een hartige hap wordt gezorgd. Ook een drankje zal er zijn.
 10. Op de brugwand prijkt een nieuw kunstwerk. Een oude handtechniek krijgt hier een extra dimensie. Ook langs de vaartdijk kan u deze kunstwerkjes bewonderen.
 11. Een clown goochelt met licht en plooit ballonnen in allerlei vormen.
 12. U wandelt langs een vismijn in Oslo en ontdekt er tientalle kleurrijke vissen, gevangen in het heldere water van de Noordse fjorden.
 13. De zeemeermin uit Kopenhagen moest er bij zijn. Ze is in het gezelschap van enkele van haar vriendinnen.
 14. Als u zin hebt in een reisje kan u hier uw valiezen pakken
 15. Hier sta je verbaasd te kijken… naar wat? Afwachten maar.
 16. Een lekker soepje als opwarmertje is mooi meegenomen.
 17. Mensen uit Hongkong, Praag, Moscou, Luik, Gent, Madrid, New York, … zeggen u hier vriendelijk hallo. Haal je taalkennis maar boven.
 18. De vurige stede Luik mag op onze tocht niet ontbreken. Vuurartiesten zorgen voor een mooi schouwspel. In de wijnclub kan u terecht voor gluhwein, een pierelierke, appelsap en een worstenbroodje.

Geniet van een mooie avond langs mooi verlichte paden.